Returer och Leveranser

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Standard Leverans

Fast pris från 49SEK för leveranser inom Sverige
110 SEK för leveranser utanför Sverige.
Express leverans 110 kr

  Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel.

  Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.Du får alltid en avisering via sms, e-post eller brev som visar var och när paketet ska hämtas.

  Hur Returnerar du som kund

  Du kan enkelt beställa en returetikett från oss som kostar 30kr inom Sverige och blir avdragen från retursumman när vi har fått in och behandlat din retur Eller du kan skicka din retur som brev eller paket på egen bekostnad inte mot postförskott.
  Om du vill ångra köpet ska du, innan ångerfristen löpt ut, skicka ett klart och tydligt meddelande till info@flashyflame.com på det sätt som anges här. Du ska ange ditt namn, din adress och annan relevant information, t.ex. ordernummer, fakturanummer och namn på varan i meddelandet.
  Om du inte vill använda ovan alternativ på meddelande kan du använda den standardblankett för utövande av ångerrätt som Konsumentverket tagit fram (se www.konsumentverket.se)

   14 dagars öppet köp

   Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från den dagen du mottagit din beställning. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

   Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

   Returer skickas till:
   Flashy Flame
   Tornvalegatan 59
   72472
   Västerås sverige


   Återbetalning

   Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

   Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/.

   Info om Köpvillkor
   Leveranser & returer
   Vanliga frågor

   Kontakta oss

   info@flashyflame.com